SHANTI - INDISK TAKE AWAY

Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 163 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Shanti - Indisk Take Away. Vil du vide mere? Få mere at vide

1 okt 2022 at 22:06 Maden smagt ikke godt. Økse i karry ligner ikke økse i karry. Ligner suppe fuld af vand. Sidste gang jeg bestiller herfra
23 sep 2022 at 18:10 Det var en super trist oplevelse desværre var 3 af retterne udsolgt og restauranten tog sig så den frihed og sende 3 andre retter som vi ikke kunne lide og da vi ringer for at klage bliver de sure og smækker røret på
14 aug 2022 at 20:11 Lækkert varieret godt krydret mad. Kommer helt sikkert til at bestille derfra igen. Og den var meget varm da vi fik leveret maden. Selv om at vi bor i Hedehusene
18 jul 2022 at 20:39 Blev leveret 43 minutter før det valgte leveringstidspunkt, ret irriterrende når man nu planlægger efter den valgte tid.
13 jul 2022 at 7:02 Jeg bestilte butter chicken... Det var en ren flødesovs og den smagte kun af fløde. Meget kedeligt. Og kyllingen var tør.
5 jul 2022 at 13:52 Absurd lang ventetid
13 feb 2022 at 8:55 Kom 1 time for sent.
7 feb 2022 at 20:29 Fy for helvede, hvor er det klamt at finde hår i sit Naan brød! - Sidste gang jeg bestiller hos jer. FØJ!!
6 feb 2022 at 19:20 Egentligt okay, bare vanvittig pricy ift at det hele er lidt standard. Lad være at købe Naan brød, da det er alt alt for dyrt og mega tørt - især cheese Naan delen var en trist omgang.
18 dec 2021 at 7:47 Virkelig lang leveringstid - jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg ringede flere gange og hver gang sagde de at maden var der om 15 min...
11 dec 2021 at 21:05 Jeg har aldrig oplevet, at maden var lige så forsinket, når jeg har selv afhentet på et aftalt tidspunkt.
27 nov 2021 at 20:58 Maden er god, men levering forsinket over en time, beskeden var at de gik tom for ris? Det lyder som en dårlig undskyldning. Bestiller ikke herfra igen desværre.