SHANTI - INDISK TAKE AWAY

SHANTI - INDISK TAKE AWAY

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 152 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Shanti - Indisk Take Away. Vil du vide mere? Få mere at vide

13 feb 2022 at 8:55 Kom 1 time for sent.
7 feb 2022 at 20:29 Fy for helvede, hvor er det klamt at finde hår i sit Naan brød! - Sidste gang jeg bestiller hos jer. FØJ!!
6 feb 2022 at 19:20 Egentligt okay, bare vanvittig pricy ift at det hele er lidt standard. Lad være at købe Naan brød, da det er alt alt for dyrt og mega tørt - især cheese Naan delen var en trist omgang.
18 dec 2021 at 7:47 Virkelig lang leveringstid - jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg ringede flere gange og hver gang sagde de at maden var der om 15 min...
11 dec 2021 at 21:05 Jeg har aldrig oplevet, at maden var lige så forsinket, når jeg har selv afhentet på et aftalt tidspunkt.
27 nov 2021 at 20:58 Maden er god, men levering forsinket over en time, beskeden var at de gik tom for ris? Det lyder som en dårlig undskyldning. Bestiller ikke herfra igen desværre.
17 nov 2021 at 12:55 Super food ... ingen problemer
3 nov 2021 at 21:19 Maden smager rigtig godt, MEN vi købte 3 gange buttersauce med kylling og i alle 3 retter var der 3 små sølle tern kylling. For kr 125,- er det sgu’ ikke ok. Jeg afhentede i restaurant og fik at vide at de ikke gad prioritere JustEat kunder.
17 okt 2021 at 19:13 Jeg fik ikke alt min bestilte mad. Og en forkert sodavand
2 okt 2021 at 22:58 De kan i hvertfald ik finde ud af at lave butterchicken, fy for helvede, det smagte ik af andet end smør og salt!!! Skulle vente næsten 1,5 time på min mad og så tager det længere tid at pakke maden ud af deres folie, end det tager at spise den!
9 sep 2021 at 20:27 Butter kiddy smagte ikke af andet end smør, kyllingen var virkelig tør, men deres naan brød med ost, smagte godt. Leveringen tog sin tid… Har smagt bedre indisk mad!
5 sep 2021 at 7:21 God mad og levering til tiden. Bestilte 3 portioner til 4 personer - der var rigeligt :-)